Tiskové zprávy
Tiskové zprávy

FM Logistic oznamuje plán financování ve výši 200 milionů eur na podporu své ambice růstu na mezinárodních trzích

10. října 2024 – Společnost FM Logistic, přední hráč v oblasti dopravy a logistiky, oznámila ambiciózní plán financování ve výši 200 milionů eur s účastí…

On October 17, 2024

Tento syndikovaný úvěr ve výši 200 milionů eur umožní FM Logistic realizovat svou strategickou cestovní mapu urychlením ambice růstu na mezinárodním trhu. Investice bude směřovat především do posílení pozice skupiny na trhu a do zkoumání nových příležitostí rozvoje v oblasti skladování a dopravy. Financování má šestiletou splatnost a může být rozšířeno na podporu cílů vnějšího růstu skupiny. Je dokladem nejen obnovené důvěry finančních partnerů v dlouhodobou strategickou vizi společnosti, ale také v odolnost jejího obchodního modelu v dnešním složitém prostředí.

Tento plán představuje pro FM Logistic významný milník. Poskytuje dodatečné zdroje, které společnosti umožní naplnit měnící se očekávání, splnit nové požadavky odvětví a stát se leaderem v oboru.

Toto nové syndikované financování je vynikající zprávou pro budoucnost naší společnosti. Opět dokazujeme, že jsme průkopníky a můžeme s důvěrou hledět do budoucnosti. Nejenže máme prostředky k dosažení našich ambicí, ale díky proaktivnímu řízení a jasné strategické vizi jsme také schopni úspěšně navigovat tímto dynamickým prostředím. FM Logistic hraje prostřednictvím svého modelu klíčovou roli v hospodářských vztazích. I nadále hodláme realizovat naše růstové cíle, včetně vnější expanze, abychom podpořili místní regiony,“ řekl Jean-Christophe Machet, Generální ředitel FM Logistic.
Byl tento obsah zajímavý, užitečný ?